Hoofdstraat 104,
6881 TJ Velp

info@beauexperts.nl
+31 652516930
 • Monday

  Gesloten

 • Tuesday

  9am - 5.30pm

 • Wednesday

  9am - 1.30pm

 • Thursday

  9am - 5.30pm

 • Friday

  9am - 8.00pm

 • Saturday

  9.30am - 5.00pm

 • Sunday

  Gesloten

Beautiful

NAILS

NAGELS

Het is geen kunst om kunstnagels te maken, het is een kunst om natuurlijke kunstnagels te maken! Het is dan ook een compliment wanneer – als je kunstnagels hebt – iemand tegen je zegt: “Wat heb jij mooie nagels; zijn het je eigen nagels?”

Natuurlijk uitziende kunstnagels zijn alleen te maken als je veel vakkennis en ervaring hebt. Ben alleen tevreden met het allerbeste resultaat, want je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk!

OPI biedt verschillende kunstsystemen voor het maken van gel- en acrylnagels. De stevigheid en kwaliteit van alle systemen is gelijk, mits met de juiste techniek aangebracht.

Het kan wel zo zijn, dat bij de ene klant acryl beter blijft zitten, maar bij de andere klant juist gel, of andersom. Dit heeft alles te maken met de gezondheid van de natuurlijke nagel en de gezondheid van de klant, het werk wat ze doet en de manier waarop ze met haar nagels omgaat.

GEL LAK

tekst gel nagels

Pedicure

PRO SPA

Pro Spa is de eerste en enige manicure/pedicure skincare lijn die de technologie van gezichtsverzorging combineert met de manier waarop professionals handen en voeten behandelen. De luxe manicure & pedicure formules zijn speciaal ontwikkeld om de huid intensief te voeden en te beschermen.

Voor de ontwikkeling van deze lijn – de eerste in zijn soort – is OPI een samenwerking aangegaan met dr. Zena Gabriel, een vooraanstaand dermatoloog en autoriteit in haar vakgebied. Dit heeft een productlijn opgeleverd van een hoge kwaliteit voor de ultieme wellnessbeleving, zowel in de salon als voor thuisgebruik.

De Pro Spa lijn bevat hoogwaardige ingrediënten en gebruikt technologieën die garant staan voor perfecte resultaten.

“Pro Spa doet zoveel meer dan alleen maar heerlijk ruiken. We gebruiken ingrediënten en technologieën uit gezichtsverzorging om producten te ontwikkelen met dezelfde resultaten voor je handen en voeten.”  – Dr. Zena Gabriel